Connect with us

Köksliv

Industrikök

Inspiration

6 industrikök att avundas

Industriell design är inte bara snyggt, det passar också särskilt bra i köket med sina lättmatchade färger och tåliga material. Här tipsar vi om sex industrikök att inspireras av.

Coolt och avskalat

Tack vare en praktisk planlösning och smarta materialval känns det här köket både trendigt, fräscht och rymligt. Det mörka trägolvet skapar lite extra karaktär som fångas upp i de mörka pallarna och detaljerna på diskbänken.

industrikök

Pustelli Miinus Foto: Puustelli

Läs också: Shoppingtips – snygg industriell design

Fondvägg i fokus

Ibland kan det faktiskt vara effektivare att ta bort snarare än lägga till. Eller vad sägs om en riktig statement-vägg där tegel och murbruk sätter stilen? Ett riktigt spännande designval som höjer kökets subtila inredning många extrasnäpp.

industrikök

Foto: Kungsgatan 69

Vitt och rostfritt

Ett snyggt sätt att använda sig av kökets takhöjd är en centrerad fläkt med synliga rör som adderar till den industriella känslan. De vita nyanserna gör rummet ännu större och luftigare.

industrikök

Foto: Sköna Hem

Vacker vintage

Industrikök måste dock inte enbart handla om rostfritt. Det ser vi prov på i det här härligt inredda rummet, där de mer lantliga luckorna får sin kontrast i de spännande second hand-fynden. Resultatet blir en mer rustik version av den industriella stilen.

industrikök

Foto: Myfreakinears.com

Robust betong

Ett fantastiskt långbord i betong utgör fokuspunkten i denna härliga kökslösning med industrikänsla. Den mjuka tonen på väggarna mjukar upp intrycket och går ton i ton med pelare och tak.

industrikök

Foto: Anews24.org

Svart möter vitt

En klassisk kombo när det kommer till köksinredning. Vitt fräschar upp och adderar rymd medan det svarta fångar uppmärksamheten och skapar karaktär till luckorna. 

industrikök

Foto: elinkungsman.blogg.se

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

More in Inspiration

Inspirationsgallerier

Mest läst just nu

To Top