Connect with us

Köksliv

kvik cima

Nyheter

Cima från Kvik – klassisk dansk design i hemmets mittpunkt

I maj 2019 lanserar Kvik det nya köket Cima – en hyllning till hantverkstradition och klassisk dansk design. Den gedigna köksserien Cima i massiv ek följer inga tillfälliga trender utan kommer kännas exklusivt i många år framöver. Den varma, minimalistiska och tidlösa serien Cima i massiv ek tar in naturen och ljuset i våra hem och representerar dansk design när den är som bäst, och priset gör köket tillgänglig för många.

Med luckor i massiv ek skapar Cima ett ikoniskt uttryck som är tidlöst med attityd och personlighet. Den massiva eken är täckt med ekfanér för att ge ett enhetligt och harmoniskt intryck på hela köket. De genomgående linjerna på skåp och lådor bidrar till det exklusiva och ikoniska uttrycket som så många älskar med dansk design.

Tack vare smarta lösningar och effektiv produktion har Kvik kunnat skapa ett exklusivt kök i massiv ek, till ett pris som gör den tillgängligt för många, utan att behöva göra avkall på kvaliteten. Cima är en långsiktig investering i ditt hem genom en intuitivt taktil design som kommer kännas smakfull och tidlös år efter år.

Cima kommer att lanseras i tre färger, en naturfärgad ek som finns i butik i maj, samt en mörk och en svart ek som kommer i september 2019. Alla är i massiv ek, klädda med noga utvald ekfanér för att skapa ett enhetligt och harmoniskt mönster i träet. De tre ekfärgerna kombineras med fördel med högskåp i grått, vitt eller svart.

Läs även 6 tips för hur du bygger ditt drömkök – utan att spräcka budgeten

Pris & tillgänglighet
CIMA Light Oak finns i butik nu. CIMA Dark Oak och CIMA Black Oak finns i butik från den 1 september 2019. Pris för köket på bilden ovan: 79 638 SEK inkl. skåp, sockel och bänkskiva. Priset är exkl. vask, blandare och vitvaror.  

kvik cima

Foto: Kvik

kvik cima

Foto: Kvik

kvik cima

Foto: Kvik

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

More in Nyheter

Inspirationsgallerier

Mest läst just nu

To Top