Connect with us

Köksliv

Dialogugn Miele Nörd

Inspiration

Nördköket – den ultimata inredningsguiden!

Smarta innovation och lösningar som underlättar i hemmet! Idag nördens njutning, imorgon nya standardköket – Köksliv har listat allt som ingår i nördköket i denna ultimata guide…

1. HTHs MagicMove Mekaniska Skåp

För att enklare och snyggare komma åt allt i dina köksåp, även det som står längst in i skåpen har HTH lanserat MagicMoveID och CornerMoveID. De utgör ny skåpslösning, där den bakre delen kan mekaniskt med ett knapptryck köras ned eller upp (beorende på om det är över- eller underskåp), hightech va? Nå in längst bak på de översta kökshyllorna eller i hörnskåp, enkelt och smidigt!

Mer info hittar du här.

Köksnörd HTH CornerMoveID

Foto: HTH CornerMoveID 

2. Mieles dialogugn

Köksliv har tidigare rapporterat om denna ugn som hjälper dig laga riktigt ögonbrynshöjande rätter. Vad sägs om en lagad bit fisk innuti ett isblock eller en lagad bit kött i ett hölje av bivax? Båda tillagas i ugnen utan att varken isen eller vaxet smälter! Hur är det ens möjligt?!

Mieles dialogugn tillagar maten med hjälp av elektromagnetiska vågor. De går på olika frekvenser och känner av råvarornas textur och anpassar tillagningen efter varje enskild råvara. Enligt Miele kan du alltså lägga all mat på samma plåt och det blir klart exakt samtidigt och upp till 70 % snabbare än med en vanlig ugn. Verkligen en klass för sig tycker vi!

Mer info hittar du här.

Dialogugn Miele

Foto: Miele

3. LG:s InstaView kylskåp

Med hjälp av AI och kameror kan du hålla koll på vad du har i kylen och få hjälp med vad som måste handlas och till och med få förslag på vad du kan laga med det du har hemma. Den transparenta frontpanelen gör det inte bara möjligt för dig att se vad du har i kylen, den fungerar även som en bildskärm på vilken du kan surfa på nätet eller titta på matlagningsvideos, uppkopplat mot ditt Wifi. Kylskåpet gör även isbitar som är helt runda, smälter långsammare och därmed kyler längre! 

 

LG InstaView köksnörd

Foto: LG

4. Mieles induktionshäll KM 7000

Förenkla livet med intelligent kastrulligenkänning. På Mieles induktionshäll KM 7000 kan du ha upp till 6 kastruller och stekpannor som du placerar var som helst,(ja du läste rätt, var som helst) på hällen. Så fort du har placerat ett kärl föreslår hällen en inställning av värmeläget som passar till just det kokkärlet, flyttas det följer styrningen med automatiskt. En ny manöverpanel dyker up för varje nytt som kärl som placeras på ytan. 

Det går att komplettera med Wok, teppanyaki-grill samt bänkfläkt.

Mer info hittar du här.

Miele induktionshäll KM 7000

Foto: Miele

5. Philips Hue smart belysning

Belysning är grundläggande när det kommer till att skapa rätt stämning hemma. Med Philips Hue kan du skräddarsy belysningen efter varje tillfälle. Wifi, “brygga” och ett gäng Phillips Hue glödlampor så är du hemma. Allt installeras enkelt och styrs även sedan i telefonen med hjälp av deras app. Förutom att tända och släcka kan du ställa in timers, dimra, byta färg (beroende på vilka glödlampor du valt) samt gruppera flera ljuskällor.

Mer info hittar du här.

Philips Hue Nörd kök

Foto: www2.meethue.com

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

More in Inspiration

Inspirationsgallerier

Mest läst just nu

To Top