Connect with us

Köksliv

Om oss

Köksliv – Sveriges första nyhetssajt enbart för kök.

 
Den självklara inspirationskällan för köksentusiaster.

 

Om oss
 
Vår vision är att bli Sveriges största inspirationsplattform inom kök och köksinredning. Skribenterna på Köksliv har flera års erfarenhet inom journalistik och redaktionellt skrivande och jobbar hårt för att få till rätt mix av informativt och entusiasmerande innehåll.
 
På Köksliv erbjuder vi våra läsare allt ifrån inredningsdetaljer, nyheter och trender inom kök, till handfasta tips och know-how — oavsett om du ska renovera, bygga nytt eller bara fräscha upp det befintliga köket.
 
Alla artiklarna sorteras in under kategorierna Inspiration, Nyheter och Tips
 
Redaktionen 

 

Adrianna Jalming 

Creative Director på Köksliv. Hundfantast från Göteborg som genom åren skrivit om alltifrån skogsavverkning till Jan Troell. Tycker att espressomaskinen är det viktigaste i köket och att man aldrig kan ha för många diskhanddukar i roliga mönster.

Motto: Mer glitter, tack.

För att se alla mina artiklar, klicka här.

 

Isabella Melkersson 

Affärs- och entreprenörsentusiast med öppet hjärta, stort driv och ambitionen att aldrig vara en chef utan en sann ledare. Älskar bubbel, söta hundar, tech (AR, AI, VR och allt annat coolt!) och självklart mode & skönhet. 

Motto: Champagne is always the answer! 

 

Kontakt

Har du tips till oss i redaktionen? Maila oss gärna på tipsa@koksliv.se, vi vill höra vad ni gillar, inte gillar, vad ni saknar eller vill ha mer av!

Intresserade av att samarbeta med oss? Maila samarbete@koksliv.se!

 

Inspirationsgallerier

Mest läst just nu

To Top