Connect with us

Köksliv

smeg
Foto: Smeg

Nyheter

Äntligen i Sverige – Smeg X Dolce & Gabbana

Utvalda delar av sortimentet hos Smeg har smyckats med Dolce & Gabbanas karaktäristiska stil, och numera finns lyckopillren att köpa exklusivt på NK. Äntligen har kökets mest färgglada (och lyxdoftande) produkter kommit till Sverige! 

I ett kreativt samarbete har de två italienska designikonerna; Smeg och Dolce & Gabbana, tagit fram ett hommage till en färgsprakande matkultur. Kollektionen går under namnet ”Sicily is my love” och bland motiven syns fikonkaktusar, gyllene citroner och klarröda körsbär. Där finns även motiv inspirerade av södra Italiens kuster och landskap, samt trinacrie och cartocci, som är dekorativa motiv som liknar stiliserade akantusblad. Siciliansk folklore i lyxförpackning, helt enkelt.

Lyxigt pris

Bland de småelsprodukter som har fått en syditaliensk touch finns bland annat brödrostar, citruspressar, espressomaskiner och vattenkokare. Men vill man ha lyxdesign i köket så kostar det. Brödrosten gick exempelvis loss på 600 dollar när den lanserades i USA. Den som önskar sig en väldesignad siciliansk färgklick på köksbänken får således ta med den stora plånboken och bege sig till NK Glas, Porslin & Kök. Ses där!

 

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

More in Nyheter

Inspirationsgallerier

Mest läst just nu

To Top