koksliv.se

Drinkvagn inspiration

Hem > Drinkvagn inspiration

Drinkvagn inspiration

Drinkvagnar är fantastiskt fina och ett mycket smart och enkelt sätt att snabbt få en lyxig känsla i ditt kök. Den behöver inte bara fungera som en plats för dina viner, andra drycker och glas, utan den kan också användas till förvaring för andra saker. Här tipsar vi om fem bra drinkvagnar som lämpar sig perfekt för köket. Hitta din drinkvagn inspiration hos oss.

Sidan innehåller sponsrat innehåll från Confident Living, Solhems Inredning och Trendrum.

Franskt bistrokök

1. Stilrena drinkvagnar

Stilrena drinkvagnar är ett bra val för dig som inte har någon speciell inredningsstil och som vill ha en drinkvagn som passar i de allra flesta kök. Med en stilren drinkvagn slår det aldrig fel och modellerna lämpar sig till det absolut mesta. Vinlagring.se har drinkvagnar l kan du hitta mängder med fina drinkvagnar som passar lika bra i köket som i hemmabaren eller varför inte i vardagsrummet eller på den inglasade terrassen. Den stilrena drinkvagnen har en enklare utformning och en modern design som gör den mycket smidig att inreda med. Några riktigt bra alternativ att välja mellan är bland annat Drinkvagn Milano, Drinkvagn New York och Drinkvagn Stockholm.

1. Drinkvagn mässing

Den här fina drinkvagnen från Confident Living lämpar sig för dig som är på jakt efter en drinkvagn med mässingsdetaljer. Mässing har länge varit ett material som används för att skapa en exklusiv känsla och genom att kombinera mässing med marmor får du en oslagbar kombination. Drinkvagnen är utrustad med hjul så att du enkelt kan förflytta den och passar lika bra som drinkbord som avlastningsbord. Den runda designen får den dessutom att stå extra mycket i fokus, oavsett vart du väljer att placera den.

2. Drinkvagn i rotting

En drinkvagn i rotting är ett bra alternativ för dig som vill ha en mer klassisk drinkvagn som passar i det lantligare köket. Den här drinkvagnen ingår i en kollektion där fokus ligger på design från bland annat 50- och 60 talet. Eftersom den är tillverkad i polerad rotting kan den med fördel användas både utomhus såväl som inomhus. Här hittar du både praktiska hjul såväl som stabila hyllplan med en innerplatta i rotting. Drinkvagnen väger endast 5,5 kilo, vilket gör den enkel att förflytta. Du hittar den hos Solhem inredning.

3. Lyxig drinkvagn trä

Är du beredd att betala lite mer för en riktigt högkvalitativ och exklusiv drinkvagn i trä är Drinkvagn James från Mariella ett bra alternativ. Med den här drinkvagnen får du en mycket fin och modern serveringsvagn som är designad av Yabu Pushelberg. Drinkvagnen har ett mycket maskulint och exklusivt utseende där mörk ljust och elegant trä har kombinerats med markerad metall. Drinkvagnen smälter snyggt in i inredningen och kan användas i alla typer av rum. Vill du inte ha den i köket kan du med fördel använda den i vardagsrummet eller på altanen. Du hittar den på mariella.se.

Drinkvagn inspiration tvåvåningsvagn i mörkt trä och svarta detaljer

4. Vagn i svart krom

Vill du kunna förvara dina viner på ett mer elegant och lyxigt sätt är den här drinkvagnen det bästa alternativet. Drinkvagnen Mindy kommer med en mycket fräck och modern design, samtidigt som den lätt smälter in i alla inredningsstilar. Här får du ett inbyggt vinställ som rymmer ett flertal flaskor av dina bästa viner, men du får också tre stycken praktiska förvaringsplan för drinkglas eller annat. Vagnen är tillverkad i svartmålad metall vilket säkerställer att den är mycket stabil och har en extra lång hållbarhet.

Tips på fler artiklar om köksinredning

Inbyggd kyl och frys

Diskho bäst i test

Renovera köksluckor

Fristående köksö