koksliv.se

Diskho bäst i test

Hem > Diskho bäst i test

Diskho bäst i test

I varje kök måste det finnas en diskho så att du kan ta hand om disken på ett smidigt sätt, men så att du också kan skölja dina grönsaker, tvätta dina händer eller fylla på kastruller med vatten. Att välja diskho kan vara lite av en utmaning, eftersom utbudet är stort och materialen många. Här nedan har vi listat fyra olika typer av diskho i en bäst i test för att göra beslutsprocessen mycket enklare. Använd vår diskho bäst i test inför ditt nästa köp!

Sidan innehåller sponsrat innehåll från Beijer Bygg.

Bästa diskhon -fyra favoriter

Vilken är den bästa diskhon? Det beror helt enkelt på vad det är för behov du har och vilket material som passar dig bäst. Här nedan listar vi fyra favoriter som alla håller en hög kvalitet och som passar lika bra i lantliga och gammaldags kök som i moderna och mer stilrena kök.
Några favoriter som finns på marknaden som får toppbetyg för bästa diskho är:

Diskho svart komposit

+ Mycket snygg design + Passar i de flesta kök och inredningsstilar + Kommer med korgventil och vattenlås + Tillverkat i svart komposit – Passar inte det lantliga köket – Smalare form som inte Hitta på Byggmax
Denna svarta och riktigt snygga disko i komposit lämpar sig utmärkt för dig som har ett modernt kök med en elegant design. Diskhon är tillverkad i en rostfri komposit som är pulverlackerat och som passar till en skåpstorlek på 300 mm. I samband med din beställning får du även med ett vattenlås såväl som en korgventil som du kan använda dig av. Yttermåtten mäter 220 x 440 mm, vilket gör diskon lämplig för de flesta hushåll.

Kilsviken diskho

+ Fläckbeständig yta som håller sig lika fin över tid

+ Kommer i många olika färger för ett personligt kök

+ Levereras med bottenventil

+ 25 års garanti på produkten

– Finns inte i färgerna vit eller rostfritt

– Har en matt finish som inte passar alla

Hitta hos IKEA

Denna fina och modern diskho kommer i en rad olika färger så att du kan välja det som passar ditt kök bäst. Kilsviken diskho är tillverkad i ett mycket motståndskraftigt och starkt material som står emot både flisning såväl som repor på ett enkelt sätt. Ytan är dessutom icke-porös, vilket gör att den även är fläckbeständig. Även över tid kommer diskon att behålla sitt naturliga och fina utseende, så att du alltid har ett kök som ser fräscht ut.

Rund diskho

Snygg rund design + Passar moderna kök med en elegant inredningsstil + Kommer med vattenlås och bottenventil + Tillverkad i rostfritt stål med en blank finish – Passar endast för skåp på 450 mm – Mindre innermått på 370 mm Hitta hos Beijer Bygg
Det har blivit allt mer populärt att välja rund diskho i annan form än den klassiskt fyrkantiga. Med den här fina och unika diskhon kan du få en rund diskho, vilket får ditt kök att se mycket lyxigare och mer elegant ut. Diskhon är tillverkad i ett rostfritt stål och har en blank och fin yta som lätt står emot smuts och fläckar, samtidigt som den är specifikt framtagen för skåp på 450 mm. Du får med både korgventil, vattenlås och bräddavloppsanslutning i samband med ditt köp.

Diskho i mässing

  + Vacker diskho i guldfärg + Tillverkad i rostfritt PVD + Passar stora hushåll + Lätt vikt på endast 4 kg – Kan upplevas klumpig för det lilla köket – Passar nästan endast i stora hushåll Hitta hos Byggmax
Vill du att din diskho ska sticka ut riktigt ordentligt är den här häftiga diskhon i guld ett måste i ditt kök. Diskon lämpar sig lika bra för den exklusiva och glamourösa inredningsstilen såväl som för det franska bistroköket. Diskhon är tillverkad i ett rostfritt PVD och har ett lådmått på 730 x 400 x 180 mm. De ordentliga måtten gör att diskhon passar utmärkt i större kök eller till större hushåll där man ska få plats med mycket disk på en och samma gång.

Vilken diskho ska man välja?

Vilken diskho ska man välja? Det är en fråga som är svår att besvara, eftersom alla har sina egna önskemål, behov och förväntningar på köket. När du ska välja diskho finns det flera saker som är viktiga att tänka på. Vi listar vad som gäller.

Storlek

Det finns både små och stora diskhoar att välja mellan. För ett litet hushåll räcker det kanske med en, medan en annan vill få plats med en hel långpanna.

Antalet diskhoar

Hur många diskhoar är du i behov av? Räcker du med en eller vill du ha flera hoar så att du kan sortera disk och matavfall enklare?

Kranen

Fundera på om du är i behov av ett kranfäste. Detta är viktigt om du har en bänkskiva i trä eller laminat bredvid diskhon.

Form

En rund diskho kan vara riktigt snyggt, men kom ihåg att de oftast är i mindre storlek och risken för skarvar är också större.

Höjd

Välj gärna en diskho som är lite högre än själva diskbänken för att förhindra att vatten rinner ut.

Läs mer om andra köksdetaljer

Golv i kök

Byta kakel kök

Belysning i kök

Inbyggd kyl och frys