Connect with us

Köksliv

köksö

Inspiration

Så kan din köksö lyfta hela köket

Inredningsvärlden fullkomligt älskar en vacker köksö. Och det är kanske inte så konstigt med tanke på att den erbjuder både förvaring, sittplatser och arbetsyta i ett. Utöver att vara en praktisk lösning kan en väl vald köksö dessutom göra underverk för ett kök i behov av en makeover. Spana in några av de bästa sätten som låter köksön sätta looken.

Lek med accentstolar

köksö

Foto: Freshome.com

Om du väljer en köksö i en neutral ton eller i samma färgskala som det övriga köket kan några accentstolar göra hela skillnaden. Det skapar en spännande kontrast som piggar upp i ett annars enhetligt kök.

Fixa förvaringen

köksö

Foto: Vedum

En av de bästa aspekterna av köksön är såklart förvaringen. Du kan välja att dölja den med lådor och luckor eller låta öppna hyllor visa finporslinet. Eller så gör du som här – både och!

Piffa med pastell

köksö

Foto: Vedum

Fina köksöar finns det gott om, och kanske är det de mjuka pastellerna som skapar allra störst ha-begär. Det här köket från Vedum ger en trendig och samtidigt inbjudande känsla.

Dolda sittplatser

köksö

Foto: Brian Woodcock, Country Living

Läs också: Så väljer du rätt köksmöbler

Lika praktiskt som stilrent – att dölja stolarna under bänkskivan är en populär lösning i köket. Det sparar på utrymmet och ger betraktaren ett genomtänkt intryck.

Våga vara kreativ

köksö

Foto: Vi i villa

Ta chansen att visa din kreativa ådra när du väljer köksö. Vackert kakel eller mosaik kan förvandla den mest alldagliga möbel till en personlig och spännande inredningsdetalj.

Rama in med takförvaring

köksö

Foto: Hemnet.se

Genom att låta taket agera avställningsyta får du köksön att kännas lite mer ombonad. Använd krokar för dina kastruller eller ett horisontellt metallgaller om du vill få plats med fler saker.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

More in Inspiration

Inspirationsgallerier

Mest läst just nu

To Top